Wat zijn de beste tabletten om te tekenen?

Gijs Smits

Het is onmogelijk om te antwoorden. Ik kan zeggen: Ik hou van de Mokro.

De Mokro is een geweldige tablet. Het heeft een uitstekende pen nauwkeurigheid en is eenvoudig te gebruiken. Het beste ding over het is dat het kost $ 50 - $ 100. De Mokro heeft een zeer glad en licht van gewicht. Het is erg licht en het voelt erg goed in de hand. Dit is een tablet die zeer eenvoudig te gebruiken is. De tablet is eenvoudig in te stellen, je moet voorzichtig zijn als je hem uit de doos haalt. Je het niet zomaar openen, je moet het in de ene hand leggen en het openen met de andere. Ik vind dat de eerste twee stappen zijn het moeilijkste deel, omdat je nodig hebt om de hele tablet in je hand te krijgen.

Het was een geweldige prijs voor zo'n geweldig ontwerp. Mijn tablet kwam snel. Ik was zeer tevreden. Het ontwerp was goed, het is een mooi ontwerp. Ik had veel vragen over het product en ik kreeg een aantal goede antwoorden. De service is ook geweldig. Sehen Sie einen Tablet Mini Vergleich an. De levering van de tablet was snel en ik kreeg het op tijd. Ik bestelde de 7 inch tablet, het scherm was in perfecte staat, dus de tablet past recht in mijn hand. En ik kreeg het in geweldige tijd. De steun was zeer goed. Demzufolge ist es vielleicht stärker als Autoradio Ineens Geen Geluid Meer. Ik bestelde de tablet via de telefoon service. Ik was in staat om te bellen voor de levering in persoon en de levering vond plaats in een kwestie van uren. Ik kan deze service sterk aanbevelen aan iedereen en ik kan u verzekeren dat u tevreden zult zijn met uw aankoop. De klantenservice bij tba was echt goed. Al het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam voor elkaar. Dank u. Gijs

Van JB:

Toen ik de tablet kreeg was ik erg onder de indruk. Eerst kwam het snel. De tablet zelf is van goede kwaliteit, maar het is iets aan de grote kant. Ik moest een gereedschap gebruiken om het in de machine te krijgen. Maar de machine werkt prima voor mij. Het enige probleem is dat het geen hoesje heeft om de tablet te beschermen. Dit is iets wat je niet hoeft te doen, maar voor mij was het iets dat me irriteerde. Het is niet zo groot van een probleem voor mij, omdat de telefoon is nog steeds veilig. Nu nadat ik de test heb gedaan kan ik zeggen dat het zeer goede kwaliteit is. Maar dit is nog steeds niet iets dat maakt me geloven in de kwaliteit van de machine. De gebruiker moet voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat de zaak veilig is geschroefd. Gleichwohl wird tablet einen Probelauf sein. Zelfs als deze niet is beveiligd, kan de tablet beschadigd raken door het ontbreken van een hoesje.

De batterij van de telefoon is niet de beste. Ik heb geprobeerd om over te schakelen naar een externe batterij van deze tablet, maar het probleem is het stroomverbruik van het apparaat is vrij laag. Met andere woorden, de telefoon wordt alleen gevoed door de interne batterij.

Het is mogelijk om de voedingsadapter te gebruiken, maar het is vrij zwaar. Je het doen met een aantal kabels en een speciaal geval, maar dit is echt duur.