Dat is hoe ik test

Gijs Smits

Te vaak mensen kunnen niet de tijd nemen om alle specs te lezen alvorens te kopen. Met een nieuwe tablet coming out om de paar maanden, kan dit een echte pijn in de kont voor iedereen die er een koopt. We hebben deze blog gemaakt om mensen te helpen de informatie te krijgen die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen. Ik ben geen hardware man, maar ik begrijp een paar dingen over tabletten. Ik ben altijd in voor een uitdaging, dus ik begon deze blog om mijn blog voor de dag. En ik zou graag willen dat je helpt. Dus als je een vraag hebt, hebben een vraag die u wilt beantwoord, hebben een idee van iets wat ik kon een blog te schrijven op, laat het me weten. Dit is een geweldige kans om met mij te praten en je gedachten over de technologie te delen. En als je wilt dat ik een eindje met je meeloop en je een handje helpt, zou het een geweldige manier zijn om je gedachten naar de wereld te brengen.

De beste tablets krijgen de felbegeerde "best of the best" badge. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze huidige favorieten. We houden ook de huidige best verkopende tablets in de gaten om te zien of we in het verleden belangrijke tablets hebben gemist. Ons doel hier is om nuttige informatie te verstrekken en het zo eenvoudig mogelijk te maken om tabletten te kopen en te genieten.

Dit is de officiële lijst van de beste tablets voor 2014 en we zullen het hier bijwerken met nieuwe items. Houd er rekening mee dat de lijst niet volledig is. Veel nieuwe producten worden toegevoegd de hele tijd. Je hoeft niet te wachten op onze 2014 review om te zien wat populair is in de tabletwereld. In feite hebben we onlangs onze review van de nieuwe Microsoft Surface bijgewerkt en onze lijst met best verkopende tablets van 2014 bijgewerkt. Dit is uw kans om te profiteren van nieuwe releases en kopen in bulk om geld te besparen.

Je mag vragen stellen en artikelen schrijven, maar we zullen nooit informatie delen. We laten nooit iemand binnen.

Ik ben niet op de hoogte van een andere site die een dergelijke aanpak doet, maar dit is de eerste keer. We hebben een goede relatie met het merk en ik weet zeker dat ze begrijpen de impact die het zou kunnen hebben. Dus ja, als het tabletmerk vraagt naar onze praktijken zullen we altijd in staat zijn om ja te zeggen, zullen we helpen waar we kunnen.

Wat voor impact zou het feit dat we informatie delen met het merk zijn? Ik denk dat het vrij duidelijk is dat het hen een concurrentievoordeel zou geven en het zou een groot voordeel voor hen zijn in termen van het verkopen van tablets. Ze zullen altijd een enorme kans hebben om tablets te verkopen, maar het zal beter zijn voor hen om tablet op een consistente basis te verkopen.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we meer dan 300.000 tabletten kunnen testen voordat ze onze klant bereiken. Dit omvat een breed scala aan verschillende tablets en een paar verschillende categorieën van de tablet, zoals de Galaxy Nexus. Ik heb ook een fotostudio die kan worden verhuurd, en onze andere producten zoals de Samsung Galaxy Nexus, iPad en Apple iPad Mini kunnen ook worden getest. Ik ben echt blij met de producten die we hebben kunnen testen, en ik heb hard gewerkt aan het verbeteren van de testmethoden zoals ik ze zie. Als u een potentiële testklant bent, neem dan contact met mij op via e-mail of post in onze forums.

Als professioneel testtechnicus heet ik Gijs Smits. Ik werk als directeur van een professioneel testlaboratorium in Nederland.

Dus laten we je de beste tablets zien die passen in je budget en je leven. Hier zijn onze aanbevelingen:

Pentax K20 - Pentax's vlaggenschip tablet, de K20 biedt een prachtig capabele en comfortabele scherm. We hebben gemerkt dat de tablet goed presteert in onze eigen tests - en het is ook een stuk goedkoper dan de concurrentie. Asus Transformer Book T100 - Deze tablet is gemaakt voor professionals en het werkt prachtig voor hen. Het heeft een solide build, het scherm is helder en mooi, en het toetsenbord reageert en heeft leuke functies. Xolo X7 – Deze tablet, de X7, is een van de meest comfortabele tablets die je voor je handen hebben. Het scherm is zeer helder, het touchpad is mooi en gevoelig, en het wordt geleverd met een ton van functies om uw productiviteit te verbeteren. De Google Nexus 7 (2013) - De Nexus 7 is een tablet die het afgelopen jaar de facto standaard is geweest voor Google-gebruikers. Het heeft een briljant touchscreen, geweldig scherm, en het is precies wat je nodig hebt als je nodig hebt om terug te gaan naar het werk of school.