contacteer mij

Gijs Smits

Contact Form

Als je contact met mij wilt opnemen, gebruik dan onderstaand contactformulier. Ik reageer niet op prive-berichten als dat is gewoon niet mij, ik weet niet wat te zeggen en het lijkt echt ongepast.

De eerste keer dat ik een review van een tablet deed, vond ik het moeilijk te geloven dat de gemiddelde consument daadwerkelijk zo'n goedkoop apparaat zou kopen. Als gevolg daarvan, mijn review van de Samsung S-1 was een van de meest polariserende. Er is een goede reden voor dat: Ik ben een liefhebber als het gaat om gadgets en voor mij om een dergelijke recensie te schrijven over een low-end product maakt me klinken als een wannabe. Dus het was met enige verbazing toen ik werd uitgenodigd door een van mijn lezers om de Lenovo IdeaPad S7 review en het begon allemaal vanaf het allereerste begin. Deze beoordeling was een beetje een oefening, zoals mijn interesse in tabletten in de afgelopen jaren was afgenomen.

Ik heb het erg druk en heb geen tijd om al je vragen in het Engels te beantwoorden. Als je een Android- of iOS-ontwikkelaar bent en je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van een tablet-app, neem dan gerust contact met me op.

Als u vragen hebt over de inhoud op deze blog, zal ik u graag helpen. Als u wilt weten wat er in mijn boek adviseer ik u om een kijkje te nemen op mijn Amazon pagina of volg me op Twitter en / of Facebook. Als u op zoek bent naar een meer persoonlijke manier om met mij te communiceren, u mij ook vinden op Google Plus. Bedankt voor het lezen, en als je vragen hebt, u altijd gebruik maken van de reactie formulier hieronder. Ik zou het ook op prijs stellen als je kon een link naar de blog in de comments sectie te verlaten.

Opening Hours